1 Reply Latest reply: Feb 28, 2013 1:25 PM by Denis Golovin RSS

    Startup JBoss AS 7.1.1 from Eclipse

    Yusuf Kaplan Newbie

      Hi all,


      I installed JBoss Tools from the update Site"http://download.jboss.org/jbosstools/updates/development/indigo/" and there I selected the node"JBoss Web and Java EE Development" in Eclipse Indigo. Then created new server instance in Eclipse. But server start up fails. I used JBoss AS 7.1.1 Brontes. Platform is Mac OS X 10.6.8.

      I managed to deploy though hello world and logIn Examples. The server starts via console and the example apps are deployed and working properly. There seem to be a problem when starting JBoss AS 7.1.1 from within Eclipse. The error message on Server startup from Eclipse looks like


      Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: /Applications/jboss-as-7/1/1/Final

      Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: .Applications.jboss-as-7.1.1.Final

                at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:200)

                at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)

                at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)

                at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:315)

                at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:330)

                at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:250)

                at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:398)



      Any ideas?