1 Reply Latest reply: Jan 4, 2012 9:40 AM by Alessio Soldano RSS

CXF webservices not deployed

miragpl Newbie

Hi all,

 

I'm migrating web application (packaged as a war) from jboss 4 to jboss 6 and cannot make CXF webservices run properly. I use cxf 2.3.1-patch-01 (the one bundled with jboss 6.1).

 

During deployment I got following log:

 

2011-12-27 14:33:27,895 INFO  [org.apache.catalina.core.ContainerBase.[jboss.web].[localhost].[/webApp]] (Thread-2) Initializing Spring root WebApplicationContext

2011-12-27 14:33:29,020 INFO  [org.apache.cxf.service.factory.ReflectionServiceFactoryBean] (Thread-2) Creating Service {http://org.test/webApp}webApp from class org.test.webApp.webservice.webAppService

2011-12-27 14:33:30,833 INFO  [org.apache.cxf.endpoint.ServerImpl] (Thread-2) Setting the server's publish address to be /webAppService/ENDPOINT1

2011-12-27 14:33:30,833 INFO  [org.apache.cxf.endpoint.ServerImpl] (Thread-2) Setting the server's publish address to be /webAppService/ENDPOINT1

2011-12-27 14:33:30,895 INFO  [org.apache.cxf.service.factory.ReflectionServiceFactoryBean] (Thread-2) Creating Service {http://org.test/webApp}webApp from class org.test.webApp.webservice.webAppService

2011-12-27 14:33:30,973 INFO  [org.apache.cxf.endpoint.ServerImpl] (Thread-2) Setting the server's publish address to be /webAppService/ENDPOINT2

2011-12-27 14:33:30,989 INFO  [org.apache.cxf.service.factory.ReflectionServiceFactoryBean] (Thread-2) Creating Service {http://org.test/webApp}webApp from class org.test.webApp.webservice.webAppService

2011-12-27 14:33:31,083 INFO  [org.apache.cxf.endpoint.ServerImpl] (Thread-2) Setting the server's publish address to be /webAppService/ENDPOINT3

2011-12-27 14:33:31,083 INFO  [org.apache.cxf.transport.servlet.AbstractCXFServlet] (Thread-2) Load the bus with application context

2011-12-27 14:33:31,083 INFO  [org.apache.cxf.bus.spring.BusApplicationContext] (Thread-2) Refreshing org.apache.cxf.bus.spring.BusApplicationContext@70cfff: display name [org.apache.cxf.bus.spring.BusApplicationContext@70cfff]; startup date [Tue Dec 27 14:33:31 CET 2011]; parent: org.springframework.web.context.support.XmlWebApplicationContext@96f8ea

2011-12-27 14:33:31,083 INFO  [org.apache.cxf.bus.spring.BusApplicationContext] (Thread-2) Bean factory for application context [org.apache.cxf.bus.spring.BusApplicationContext@70cfff]: org.springframework.beans.factory.support.DefaultListableBeanFactory@1131db6

2011-12-27 14:33:31,098 INFO  [org.apache.cxf.transport.servlet.AbstractCXFServlet] (Thread-2) Servlet transport factory already registered

 

 

Basically I don't receive any errors/warnings during deployemnt but the webservices are not deployed at all. The list of webservices in webservice console is empty.

 

My web.xml:

 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<web-app version="2.5"

         xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee"

         xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"

         xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_2_5.xsd">

 

 

          <context-param>

                    <param-name>contextConfigLocation</param-name>

              <param-value>

                              WEB-INF/applicationContext.xml

                    </param-value>

          </context-param>

 

          <listener>

                    <listener-class>org.springframework.web.context.ContextLoaderListener</listener-class>

          </listener>

 

          <servlet>

                    <servlet-name>CXFServlet</servlet-name>

                    <servlet-class>

                              org.apache.cxf.transport.servlet.CXFServlet

                    </servlet-class>

                    <load-on-startup>1</load-on-startup>

          </servlet>

 

 

          <servlet-mapping>

                    <servlet-name>CXFServlet</servlet-name>

                    <url-pattern>/*</url-pattern>

          </servlet-mapping>

</web-app>

 

I would appreciate any hint. Thanks in advance!